Kedvenceinknek PDF Nyomtatás E-mail

nordic logo


Omega-3 Pet

Őrizze meg kedvencei egészségét a Nordic Naturals Omega-3 halolajjal.
A Nordic Naturals vezető helyen áll az Omega-3 olaj gyártásában. Termékük kivételes tisztaságáról és frissességéről ismert, mely nem csak az emberek, de a háziállatok egészségére is pozitív hatással bír.
Ha Ön is a legjobbat szeretné megadni kedvenc háziállatának, gondoskodnia kell róla, hogy elegendő értékes tápanyaghoz jusson.
Az állatok étrendje évszázadok óta olyan természetes tápanyagokat tartalmaz, melyek Omega-3 zsírsavakban gazdagok (ilyenek például a különböző halfajták, az alga és bizonyos növények).
Az egészséges működést segítő Omega-3 zsírsavak mint az EPA és a DHA elsősorban a halakban találhatók meg. Rendkívül fontos szerepet játszanak a bőr, az izületek, az agy, a szemek egészségének megőrzésében, csak úgy, mint a háziállatok megfelelő energia-szintjének biztosításában.
A kutatások kimutatása szerint az Omega-6 zsírsavak aránya az Omega-3-hoz optimális estben 5:1. Sok állateledel azonban növényi olajokból nyert nagy mennyiségű Omega-6 zsírsavat tartalmaz, amely a fenti kedvező egyensúlyt felborítja és az Omega-6 szintjét jelentősen megemeli.
Van néhány állateledel, mely tartalmaz Omega-3 zsírsavakat, valójában azonban egyik sem tartalmazza az Omega-3 zsírsavak (az EPA és a DHA) megfelelő mennyiségét.
A skandináv javaslattal megegyezően, mi is azon a véleményen vagyunk, hogy a napi megfelelő minőségű halolaj biztosítása döntő fontosságú kedvenceink számára.

Felülmúlhatatlan tisztaság

Az Omega-3 zsírsavak nagyon fontos szerepet játszanak kedvenc háziállataink egészségének megőrzésében. A friss halak egészségtelen mennyiségben tartalmazhatnak higanyt, illetve más szennyező anyagokat is. Saját különleges lepárlási technológiánknak köszönhetően eltávolítjuk a lehetséges szennyező anyagokat, szavatolva ezzel a halolajak tisztaságát és eredetiségét. Az eljárás során több mint 210-féle szennyező anyagra teszteljük termékeinket.

Kifogástalan frissesség

A halolaj hatása annál kedvezőbb , minél frissebb.
Különleges, környezetbarát, szabadalmaztatott eljárás során olajaink nem érintkeznek oxigénnel, s ennek köszönhetően őrzik meg kifogástalan frissességüket. Így gyorsabban szívódnak fel és hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez.
Ezzel szemben azok az olajok, amelyek az eljárás során oxigénnel érintkeznek, hamarabb megavasodnak, káros szabad gyökök alakulnak ki és rosszul szívódnak fel.

Élvezetes íz

A Nordic Naturals megkapta a legjobb ízű halolajnak járó elismerést. Biztosak vagyunk benne, hogy háziállata is szeretni fogja!


Halak a tiszta óceánból

Kizárólag friss északi-tengeri tőkehalat, szardellát és szardíniát használunk fel. A halászati törvényeknek megfelelően csak a nem veszélyeztetett halfajtákat fogjuk ki.


OMEGA-3 Kapszula háziállatoknak

o    Omega-3 zsírsav
o    100% szardella és szardínia olaj
o    magas DHA és EPA – tartalom
o    egyszerű, kényelmes használat

1 zselékapszula = 1500 mg
1 zselékapszula 1000 mg halolajat tartalmaz
Nyers zsír (min.)                                   67%
Nedvesség (max.)                                3%
Teljes Omega-3 zsírsavak (min.)        22%
EPA (min.)                                        11%
DHA (min.)                                        7%

Összetevők: halolaj, zselékapszula (zselatin, víz, glicerin), d-alpha tocopherol

« »« »« »« »«

o    100% természetes E-vitamin
o    mesterséges ízfokozót és színezéket nem tartalmaz
o    zsírsav 100%-osan természetes triglicerid formában

1 kapszula tartalma: 165 mg EPA, 110 mg DHA, 46 mg egyéb Omega-3 zsírsavak és 15 I.U. E-vitamin
Ajánlott napi adag: 1 kapszula/10 kg étkezés közben
Nagyobbtestű kutyák: adagoljuk a kapszulát az ételhez
Kisebbtestű kutyák, macskák: a kapszula kilyukasztása után keverjük az ételhez .


Útközben:
A Nordic Naturals Omega-3 kiszerelése olyan praktikus, hogy bárhova magunkkal vihetjük; legyen szó utazásról, kirándulásról vagy csak egy hosszú sétáról.